Menu

Landliggerkampen 2016

Landliggerkampen i Rørvig er en gammel tradition, som har eksisteret længere end selve klubben Rørvig IF. Landliggerkampen var fra gl. tid mere et show, hvor kendte personer som Dirch Passer kom kørende på hest og underholdte publikum.
Gunner Nu Hansen var en anden legende der prægede Landligger scenen i mange år. Han agerede kommentator og den kendte stemme tiltrak en masse tilhørere.
Op gennem 90'erne var traditionen ved at få sit endeligt. Det var svært at tiltrække spillere der var tilpas kendte til at publikum kom på Højsandet, og lavpunktet var et år hvor kun 600 tilskuere mødte frem.
Rørvig IF brugte i disse år en del kræfter på at holde traditionen i live, hvilket førte til beslutningen at landliggerkampen var overstået kapitel. 
Heldigvis ville Michael Meyerheim det anderledes. Michael er kommet i Rørvig hele sit liv, og har selv set en del af disse kampe. Michael tilbød at være bindeled mellem Rørvig IF og de kendte personer. Landliggerkampen var hermed genoplivet.
Michael stod var i en længere årrække som bindeled, og det hele kulminerede det år hvor både Michael og Brian Laudrup var på holdet.
Omkring 2010 mente Michael Meyerheim at nu var tiden inde til at stoppe dette arbejde.
Rørvig IF var nu så heldige Stig Tøfting, Jes Dorph og Martin Johansen sprang til og heldigvis stadig er gode hjælpe med at skaffe fodboldspillere til landliggerkampen. 
Vejret er altid den store joker ved afholdelsen af landliggerkampen. De år hvor vejret ikke har været med os, er der alligevel kommet omkring 2000 tilskuere. De år hvor det hele går op i en højere enhed, som med Laudrup brødrene og som i 2014, så kommer der mellem 3300 og 3400 tilskuere.
Lad os håber på godt vejr igen i år - så vi kan byde velkommen til 3400 tilskuere.
Årets landliggerkamp spilles torsdag den 21. juli 2016 kl. 19:00 på Højsandet.
Portene åbnes kl. 17:00 :-)
Se mere på facebook Landliggerkampen 2016 eller Visit Odsherred